Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

MATKALLE VAUVAN TAI PIENEN LAPSEN KANSSA

Lähdössä vauvan tai pienen lapsen kanssa matkalle eikä tee mieli ottaa isoja painavia vaunuja tai rattaita mukaan? Etkä halua kuluttaa aikaa lentokentällä niiden pakkaamiseen sekä lähettämiseen ruumaan? Entä mitä, jos ne ovatkin rikki ruumasta tullessaan? Anna meidän auttaa.

Matkustele kevyesti vuokraamalla meiltä ainoat matkavaunut/matkarattaat, jotka saat ottaa mukaan lentokoneen matkustamoon. Nämä matkavaunut/matkarattaat taittuvat käsimatkatavarakokoon. Toki, sinun kannattaa aina tarkistaa ennen lentoa lentoyhtiöltäsi käsimatkatavaran sallitut enimmäismitat. Ei enää väsyttävää kantamista lähtöportilta toiselle tai rattaiden odottamista ruumatavaran kuljetushihnan luona. Sinun ei myöskään tarvitse stressata rattaiden ehjänä säilymistä ruumatavaran joukossa.

Ja vaikka matkustelisit autolla, nämä  matkavaunut/matkarattaat menevät  todella pieneen tilaan niin, että saat vielä  kaikki matkalaukut sekä muut tarpeelliset mahtumaan takakonttiin. Mitat kasattuna: (S x L x K): 18 x 52 x 44 cm.

 Babyzen Yoyo ovat kevyet, mutta tukevat matkavaunut/matkarattaat: ne on helppo työntää sekä kuljettaa, ja vauvasi/lapsesi saa niissä nukkua päiväunet mukavasti. Mukana sadesuoja sekä suojapussi.

 

 IKÄ:

0-6kk: makuuosa (väri: hiekka).

6kk - 4v. (tai enintään 18kg): selkänojan saa puolimakaavaan asentoon, jolloin rattaissa voi nukkua myös päiväunia (väri: harmaa).

 

Vuokrausjakso

Hinta (sis. alv.24%)

1pv

€20,00

1vkloppu

€50,00

1vko

€100,00

2vkoa

€150,00

1kk

€250,00

Lue sopimusehdot.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.